Training "Je waarden als leidraad"

 

"Stel, er is een hiernamaals en je mag 1 herinnering meenemen, welke is dat en waarom?"

 

Jouw antwoord op deze vraag zegt iets over wie je bent, waar je voor staat, hoe je met anderen omgaat en wat voor jouw belangrijk is. Waarden vertellen iets over hoe je in het leven staat. Het zijn belangrijke of waardevolle idealen en overtuigingen. Ze vormen je basis en leren je jezelf en je omgeving te begrijpen.

 

Wist je dat er een top 5 is van "regrets of dying"?

1. de moed hebben om meer trouw en loyaal aan jezelf te zijn

2. minder hard werken en meer genieten

3. vaker naar mijn gevoelens luisteren

4. meer tijd en contact met de mensen om mij heen

5. meer mezelf toestaan om gelukkig te zijn

 

Het gaat over dat wat echt belangrijk voor je is. Jouw waarden. Deze hebben invloed op alles wat je doet, privé en in je werk en samenwerking. Door je bewust te zijn van je waarden leer je jezelf en je omgeving beter te snappen en leer je hoe je bewuste keuzes kan maken en hoe je de dingen doet. Het resultaat hiervan is dat je in staat bent actie te nemen richting datgene wat bij je past en dat op een manier die bij je past. Daarnaast leer je je omgeving beter begrijpen. 

 

Het volgende komt aan bod:

  • Wat jouw waarden zijn
  • De invloed van jouw waarden op jouw rol als medewerker, leidinggevende of coach
  • Hoe je een waardenonderzoek toepast
  • Hoe waarden jou en anderen richting kunnen geven
  • Hoe je waarden kunt vertalen naar gedrag en behoeften in de samenwerking
  • Hoe je concrete acties kunt koppelen aan waarden

 

Hoe: Je krijgt theoretische onderbouwing en aan de hand van praktijkopdrachten ervaar je eerst zelf hoe het is om met jouw waarden te werken. Vervolgens leg je de link naar praktijk. 

Ontdek je Waardenkaarten-spel 

 

Bij deze training ontvang je het Ontdek je Waardenkaarten-spel ter waarde van € 18,50 excl. 21% btw. Het spel bevat 50 fotokaarten met waarden en kan in verschillende spel- en gespreksvormen worden ingezet. Het spel is ook los te bestellen. Bij het bestellen vanaf 1 spel bedragen de handling- en verzendkosten €6,95. Vanaf 4 tot en met 10 spellen bedragen de handling- en verzendkosten €11,95. Klik HIER om het ontdek je waardenspel los te bestellen.

Coachkaarten, Ontdek je waardenkaarten

Praktisch

Deze training wordt op aanvraag gegeven en kan inhoudelijk naar wens worden vormgegeven. 

Locatie in overleg.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende persoonlijk adviesgesprek via 06-38129581 (Margot Verduin) of 06-13744514 (Helga Wilpshaar) of vul het contactformulier in.