Ontdek je waardenkaarten

 

Wat leuk dat je interesse hebt in de Ontdek je Waardenkaarten - coachspel.

 

Waarden vormen een basis voor onze overtuigingen en sturen ons gedrag. Daarom is het werken met waarden in een coachtraject essentieel. Dit spel bevat 50 waardenkaarten met bijpassende afbeeldingen die tot de verbeelding spreken. Dit helpt om te onderzoeken wat je werkelijke waarden zijn, hoe ze je leven beïnvloeden en wat ze voor je betekenen.

Vul hieronder je gegevens in. Nadat je op verzenden hebt geklikt ontvang je een bevestigingsmail en daarna een factuur. Daarna zullen we het spel zo snel mogelijk naar je opsturen. 

Het Ontdek je Waarden-Kaarten-spel is € 18,50 excl. 21% btw. Het spel bevat 50 fotokaarten met waarden en kan in verschillende spel- en gespreksvormen worden ingezet. Bij het bestellen vanaf 1 spel bedragen de handling- en verzendkosten €6,95. Vanaf 4 tot en met 10 spellen bedragen de handling- en verzendkosten €11,95. Wil je meer dan 10 spellen bestellen, neem dan contact met ons op.

Ontdek je waarden-kaarten bestellen

 Wil je meer praktische tools voor hoe je het werken met waarden kan integreren in je trajecten? Kijk dan eens naar de training "Je Waarden als Leidraad".