Trainingen

 

Trainingen: creatieve en verdiepende coachwerkvormen voor organisaties, coaches en begeleiders

D.m.v. onze trainingen ga je je kennis verdiepen, je vaardigheden ontwikkelen en belemmerende overtuigingen ombuigen naar mogelijkheden. Zo kan jij met lef en vertrouwen verandering creëren voor jezelf en voor jouw collega's en klanten.

Voor wie:

  • Teams die elkaar beter willen leren kennen
  • Medewerkers die het optimale willen halen uit hun samenwerking
  • HR teams en leidinggevenden die hun softskills willen ontwikkelen
  • Verdiepende teamuitjes of studiedagen
  • Intervisie voor coaches, therapeuten en begeleiders die hun toolbox willen uitbreiden

In de trainingen leer je om coachende werkvormen te verdiepen en op creatieve wijze toe te passen. Denk hierbij o.a. aan 5G, TA, systemisch werk, ACT, Oplossingsgericht, NLP technieken en verbindende communicatie.

Een trainingen gaat altijd om jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als medewerker/leidinggevende/coach. Dus je zal eerst met je eigen belemmerende overtuigingen aan de gang gaan om het vervolgens toe te kunnen passen in contact met je omgeving. De trainingen zijn praktisch ingericht waardoor je volop oefent om je de werkvormen eigen te maken en vertrouwen te krijgen. Daarnaast is ruimte om het geleerde te integreren met je eigen werkwijze.

Aanpak:

Bij onze trainingen staat verbinding en verdieping centraal. Dat maakt je werk niet alleen mooier, maar ook effectiever: Alleen door jezelf als mens optimaal in te zetten kom je sneller tot ontwikkeling. 

Wij bieden een gedegen training met praktische tools, inspiratie, brede methodische kennis en veel ruimte om te oefenen en jezelf vertrouwt te maken met datgene wat je aangeboden wordt. Je ontvangt theoretische info, deze wordt toegelicht, gedemonstreerd en vervolgens ga je hier gedurende de trainingsdag mee oefenen. Aansluitend ga je hier in je eigen omgeving mee aan de slag. 

 

Deze trainingen biedt Coach Skills aan

Wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende persoonlijk adviesgesprek via 06-38129581 (Margot Verduin) of 06-13744514 (Helga Wilpshaar) of vul het contactformulier in.